Ja tenim els equips guanyadors del Campionat de Catalunya Relleus

La Rabassa ha acollit aquest passat dissabte 9 de març els Campionats de Catalunya Relleus, una competició regida sota les normes FIS i que va constar de tres relleus, un sota l’especialitat de Tècnica Clàssica i dos sota l’especialitat de Tècnica Lliure. Hi van participar totes les categories segons distàncies: 3 relleus de 2,5 km per a les categories de Bacteri a Infantils II i 3 relleus de 5 km per a les categories de Cadet a Màster

2’5 KM

En 2’5 km Femení es va proclamar guanyador del Campionat de Catalunya Relleus l’equip del Club PEC 1 format per Rita Auladell, Martina Barres i Berta Forcada. L’equip del BELLVER 2 (Jana Selles, Maria Selles i Lola Garcia) va ser el sots campió de Catalunya seguit en tercer lloc de l’equip del CENA 1, amb els fondistes Paula Martinez, Marta Lopez i Marta Guitart). En 2’5 km Masculí l’equip que es va dur l’or va ser l’ANEC 1 format pels esportistes Marc Albert, Gerard de Castellarnau i Marc Vidal). La plata va ser per l’equip del BELLVER 2, amb Alex Merino, Arnau Olm i Gral Selles. Finalment els tercers classificats masculins van ser Alvaro Diez, Jordi Bullo, Andres Peña, integrants de l’equip del CENA 2.  

5 KM

En la prova dels 5 km Femení, es van proclamar campiones de Catalunya Relleus Carola Vila, Miriam Martinez i Ainhoa Armendariz, membres de l’equip del CEFUC 1. Les segones en arribar van ser les noies de l’equip de BELLVER 1 (Laura Pellicer, Mar Besses i Pepa Garcia) i les terceres Monica Visa, Nuria Carbonell i Alba Lloys del PEC 1. En la prova masculina els campions de Catalunya van ser els fondistes del PEC 1 (Bernat Galceran, Jaume Forcada i Mario Parodi), seguits dels sots campions Pol Vidal, Nil Llarden i Oriol Llarden, integrants de l’equip ANEC 3. Finalment, els tercers classificats de la prova dels 5 km van ser els membres del CEFUC 2 (Sadurní Betriu, Julen Armendariz i Arnau Vidal).

Enllaços relacionats
Resultats