Ja tenim els guanyadors de la 18a Pujada a La Rabassa

S‘han batut dos rècords en les distàncies de 6 i 3 quilèmetres femení de la mà d’Ainhoa Armendariz del CEFUC (34’02’) i Maria Selles del Bellver (17’50’).

Aquest diumenge 6 d’octubre el Club Esportiu Sant Julià ha acollit la celebració de la 18a Pujada a la Rabassa, cursa del calendari de la Copa Catalana d’esquí de rodes de la FCEH, que una edició més ha comptat amb la participació de les categories Màster, Sènior, Júnior II, Júnior I, Cadet, Infantil II, Infantil.

Els esportistes del CEFUC Berta Morral i Oscar Jorba s’han proclamat guanyadors a la distància de 12 quilòmetres, mentre que Ainhoa Armendariz del CEFUC i Roger Lopez del CENA han pujat al primer calaix del podi  a la distància de 6 quilòmetres. Finalment, i pel que fa al recorregut de 3 quilòmetres, els campions d’aquesta 18a edició han estat Maria Selles del BELLVER i Marti Forcades del PEC. La propera cita amb la Copa Catalana d’esquí de rodes de la FCEH tindrà lloc el proper 13 d’octubre amb la celebració de la 6a edició de la Val d’Aran Roller, organitzada pel ANEC.


Enllaços relacionats
Resultats 18a Pujada a la Rabassa
Calendari Copa Catalana d’esquí de rodes 2013