Ja tenim els guanyadors del 19è Picarol de Neu

Masella va acollir la 19a edició del Picarol de Neu organitzada pel Club d’Esquí Terrassa i amb la presència especial de Rodi Motor Service, empresa col·laboradora de la FCEH.

El passat dissabte 7 de febrer les categories u10 i u12 es van reunir a Masella per disputar la 19a edició del tradicional Picarol de Neu, destinat als Alevins I i II de les demarcacions territorials de Girona i Barcelona.

La pista Devallada va reunir als prop de 300 petits esquiadors per disputar el Gegant del Picarol a una mànega. Els guanyadors van ser Georgina Muñoz i Aleix Aubert del C.E.T en u10 i Carlota Goula (CEAC) i Martí Torrades (GRANUEC) en u12.

Aquesta edició del Picarol de Neu ha comptat amb la presència especial del grup Rodi Motor Service, empresa distribuïdora de pneumàtics Michelin que col·labora amb la FCEH. Rodi va decorar la competició amb pancartes i acr de meta i va oferir petits obsequis als assistents a la cursa.

Més de 100 Alevins al 11è Trofeu Floquet de neu a Espot

Pel que fa als Alevins de les demarcacions territorials de Lleida i Tarragona, es van reunir el mateix dissabte 7 de febrer a l’estació d’ Espot per disputar la 11a edició del Floquet de neu. El Trofeu, organitzat pel Espot Esquí Club, va constar també d’un Gegant a una sola mànega que va proclamar als guanyadors i guanyadores: en u10 es van dur el primer podi Manuela Alvarez (CAEI) i Lluc de Castellernau (CAEI), mentre que en u12 els millors van ser Alexia Ferret (CAEI) i Tomas Barata (CEVA).

La prova es va celebrar conjuntament amb la competició del circuit interclubs Trofeu Espot Esquí i, per aquest motiu, l’ordre de sortida va ser primer els alevins i seguidament la resta de categories.