Javier Fernández presenta l’ISU Grand Prix de Barcelona

El vigent campió del Món i tricampió d’Europa Javier Fernández, amb la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza i el president de la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH), Frank González, van presentar aquest dilluns la Final de l’ISU Grand Prix de Barcelona. 

L’acte de presentació, que va tenir lloc a la Pista de Gel del FC Barcelona, va comptar amb la presència del President de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Oscar Cruz, federació que forma part de l’equip organitzador d’aquest esdeveniment internacional que tindrà lloc del 10 al 13 de desembre al Centre Internacional de Convencions de Barcelona (CCIB), al Fòrum. 

Javier Fernández, que recentment ha guanyat la Copa Xina i la Copa Rostelecom, va ser el protagonista de la presentació. Els assistents van poder gaudir de la seva exhibició en la pista de la Pista de Gel. Recordem que Javier Fernández és el primer patinador classificat per a la Final del Grand Prix de Barcelona, una competició que reuneix als sis millors patinadors del món de la temporada.