Joan Puig és el nou President del MLEC

El MLEC (May Luengo Esquí Club) va celebrar les seves eleccions per decidir la nova junta; sént el nou President del Club: Joan Puig.

El club fomenta la competició d’esquí alpí amb dedicació seria i completa en les diferents categories. Una forma d’entrenar, de divertir-se i millorar conjuntament en un entorn d’amics i companys amb inquietuds similars.

L’ objectiu és formar nois i noies treballant els valors de l’amistat i l’honestedat, així com els hàbits de l’esforç i la constància; una formació continuada per arribar a consolidar una base tècnica amb capacitat d’adaptar-se a condicions diverses; no es tracta únicament de passar pals, sinó saber esquiar en el sentit més ampli de la paraula.

La majoria dels corredors entrenen en el MLEC des de petits (5 o 6 anys). Ara molts d’ells ja són adolescents i amb una forma física d’alt nivell, una extraordinària disciplina, compaginant estudis, entrenaments i competició sota la supervisió del director tècnic, May Luengo. Tenen una cantera de petits corredors molt bona, germans i amics dels més grans que han començat molt fort i en aquests moments destaquen en totes les competicions nacionals.

El Director Tècnic May Luengo i els entrenadors: Clàudia Carreras, Maria Vilà i Sílvia Mas, coordinen els entrenaments, programes i les estades físiques a l’estiu, ja que una bona preparació és imprescindible per uns entrenaments de competició com l’esquí. Són tècnics qualificats, titulats i amb experiència.

Entrenen de manera permanent durant tot l’any amb activitats a la muntanya i a la platja, per tal d’estar físicament preparats per assolir al màxim possible les exigències que té la competició fent així possible la participació per part de membres del club en competicions internacionals infantils com la Borrufa i la Topolino.

També conten amb corredors formats en les files del MLEC que actualment formen part dels equips de la RFEDI

Més informació a: http://mibripoll.net