#JoEmQuedoACasa: Fes esport amb nosaltres

foto

Si una idea ha quedat ben clara en aquest període de confinament a causa del Covid-19 és que, per tal d’avançar i superar col·lectivament aquesta pandèmia, hem de respectar les mesures imposades pels agents sanitaris i quedar-nos a casa.

Amb el hashtag #JoEmQuedoACasa, molta gent ha demostrat, per exemple via xarxes socials, que segueix les mesures i no es mou de casa. Això no treu, però, que segueixi realitzant activitat física, encara que sigui entre quatre parets i de forma menys intensa o prolongada del que és habitual.

Per això, i amb el desenllaç momentani del confinament marcat per al dia 11 d’abril, des de la FCEH us volem ajudar a mantenir-vos actius i forts, encara que sigui des de casa.

Per començar, us traslladem els exercicis del preparador físic del nostre equip de tecnificació d’esquí alpí, Jaime Hortal. Exercicis que podeu realitzar a casa i que serveixen per entrenar a diferents nivells (core, tren inferior, tren superior i pliometria).

Nota: Com veureu, alguns requereixen de material específic. No us preocupeu! En cas de no disposar d’ell, el podeu substituir per quelcom similar que tingueu per casa. Sempre trobem alguna cosa que serveix!

.

Planificació #1

Vídeo

.

Document

Si ho preferiu, podeu descarregar-vos el document en format PDF per imprimir-lo o guardar-lo en un dispositiu electrònic.

Enllaç de descarrega: https://we.tl/t-G7Im9fk2HX

.