Jordi Beascoechea, Ana Vidaor, Jan Isern i Lisa Vallcorba campions del 9è Trofeu Infantil La Molina

foto

Els dies 4 i 5 de febrer vam recuperar el 9è Trofeu Infantil La Molina, previst en un inici pel 28 i 29 de gener.

Malgrat les males previsions del temps, la prova es va poder celebrar amb normalitat aquesta vegada. La cursa, organitzada per Molina Club d’Esport i  puntuable per al Circuit de la Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí de la FCEH, va acollir prop de 120 corredors que van disputar dos eslàloms a dues mànegues.

El dissabte en Jordi Beascoechea del LMCE (1:22.30) va ser el corredor més ràpid en la pista Estadi Roc Blanc de La Molina. En David Eseverri del CAEI (1:22.79) i en Marc Vilalta del GRANUEC (1:22.88) van ser els encarregats de completar el podi. Les companyes de l’equip CAEI, L’Ana Vidaor (1:24.50) i la Jana Suau (1:25.32) van ser les protagonistes femenines del primer eslàlom, sent la primera i la segona classificades respectivament. L’Arrieta Rodriguez del CEVA (1:25.75) va tancar el podi.

En Jan Isern del GRANUEC i la Lisa Vallcorba del CEVA van ser els vencedors de l’eslàlom del diumenge. En Guillem Bosch del S.C.C (1:40.15) i l’Aleix Sellol del LMCE (1:40.15) van ser segon i tercer. La Victoria Cubiña del GRANUEC (1:41.70) va ser la segona més ràpida de la jornada, mentre que l’Ana Viador (1:41.79) aquesta vegada va quedar en 3a posició.