Jornada de selecció de talents i lliurament de premis Minifreestyler

El proper dissabte 4 de juny de 2016 la FCEH convoca a tots els esportistes de freeski i snowboard de les categories U12, U14 i U16 a la jornada de detecció de talents que tindrà lloc al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. 

La jornada donarà el tret de sortida a les 9:00 hores del matí i començarà amb una visita a les instal·lacions on s’entrenen els esportistes de l’equip català d’snowboard. Després continuarà amb les proves físiques de salts i resistència. Al mig dia està prevista la festa de Lliurament de Premis del Circuit Minifreestyler de la temporada 2015-2016. 

Grup de Seguiment de Freestyle

L’objectiu de la jornada és realitzar unes proves físiques per conformar un Grup de Seguiment o Pretecnificació de Freestyle al qual s’oferirà diferents activitats durant els mesos d’estiu, tardor i diverses concentracions d’hivern per tal de potencia la seva formació técnica, física i psicològica. L’Equip tècnic està integrat per Àlex Martín, Leo Tarrat i Adan Baserba.

Per inscriure’s a la jornada cal enviar un correu electrònic a freestyle@fceh.cat indicant aquestes dades:

– Esportistes: nom, cognoms, any,club,esport, mail i telèfon de contacte.

– Acompanyants: nom, cognoms,club, mail i telèfon de contacte. 

Al mig dia-tarda es realitzarà un pica-pica i jocs als llits elàstics del Centre VAS de Sant Cugat, col·labors d’aquesta jornada. 

Enllaços relacionats
Programa de la Jornada i Activitats
Classificació Final Clubs 5a Pyrenean Open Minifreestlyers
Classificació Final Individual 5a Pyrenean Open Minifreestlyers
http://www.vensasaltar.es/