Jornada final de la Lliga Catalana el proper diumenge 3 d’abril

Al finalitzar la competició es procedirà a lliurar els premis als guanyadors de la Lliga Catalana de Cúrling 2015-2016. Tretze són els equips participants en aquesta 11a edició del circuit.

El proper diumenge 3 d’abril se celebra la 5a i darrera jornada de la 11a Lliga Catalana de Cúrling 2015-2016 a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà. En aquesta decisiva jornada, coneixerem l’equip campió de Catalunya.

Premis
Seguidament als partits es farà el dinar de cloenda, així com l’entrega de premis de la 11a Lliga Catalana de Clubs de Cúrling. El Campió de la passada edició va ser el Barcelona CC Black.

En directe
Des de l’aplicació Eyetok emetrem aquesta darrera jornada de Lliga. La podreu seguir en directe en el següent enllaç: http://bit.ly/eyetokFCEH

Classificació provisional – 4a jornada – 

1. Barcelona Red
2. Sporting l’Olla Cyril
3. Sporting l’Olla Carlos
4. Puigcerdà Pànxing Màsters
5. Puigcerdà Pànxing Júniors
6. CEVA B
7. Puigcerdà Pànxing Divines
8. Barcelona Green
9.Club Esquí Berga
10. Puigcerdà Pànxing Les Nenis
11. Barcelona Black
12. The Walking Stone
13. CEVA A 

Enguany la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH) ha creat 2 competicions noves. D’una banda la Lliga Espanyola, on s’enfrontaran els 3 primers equips classificats d’aquesta 11a Lliga Catalana i els 3 primers equips classificats de la Liga Norte-Sur. D’altra banda ha creat la Copa Espanya, on s’enfrontaran del 4t al 6è classificat de la Lliga Catalana i de la Liga Norte-Sur.

Enllaços relacionats
Reglament i programa