Jornada final de Lliga Catalana de Cúrling el proper 6 i 7 de maig a Puigcerdà

foto

Al finalitzar la competició es procedirà a lliurar els premis als guanyadors de la Lliga Catalana de Cúrling 2016-2017. Catorze són els equips participants en aquesta 12a edició del circuit.

 

 

El proper 6 i 7 de maig se celebra la 5a i darrera jornada de la 12a Lliga Catalana de Cúrling 2016-2017 a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà. En aquesta decisiva jornada, coneixerem l’equip campió de Catalunya.

Seguidament als partits es farà el dinar de cloenda, així com l’entrega de premis de la 12a Lliga Catalana de Clubs de Cúrling.

 En la temporada passada el Barcelona Red, que arribava primer de la classificació provisional i amb opcions de guanyar la lliga, va perdre un dels dos partits i també la posició de liderat, la qual cosa va afavorir a l’Sporting l’Olla Cyril, equip que amb les seves dues victòries es va proclamar campió del circuit català. El tercer classificat de la lliga va ser l’equip del Puigcerdà Màsters, que tot i que partia del 4t lloc de la provisional, era l’únic equip que depenia d’ell mateix per guanyar la Lliga. Tot i això, una victòria, un empat i una derrota només els va apropar fins al 3r lloc de la classificació final.