JUAN DEL CAMPO 1er AL GEGANT DE VALLOIRE

Juan del Campo, membre de l’equip català de Tecnificació d’Esquí Alpí de la FCEH, s’ha proclamat avui Campió al Gegant de Valloire celebrat a França, on s’han donat cita el millors Júniors d’aquest país. La prova, que forma part del Circuit Júnior Francès, ha acollit a corredors de Copa d’Europa amb molts punts FIS d’on surtiran els futurs corredors de França per a la Copa del Món.

Juan del Campo, tot i sortir amb el dorsal 20 i haver tocat a terra a la part final de la primera mànega, ha aconseguit el millor temps de tots els participants (1:21.39), empatant amb Max Curtil, component de l’equip nacional francès. En la segona mànega, Del Campo ha esquiat de manera sòlida fent un dels millors temps de màniga i el millor temps total de la carrera (2:37.62) aconseguint 28,84 punts FIS, el seu millor resultat amb escreix. El segon classificat ha estat Max Curtil amb un temps total de 2:37.99.

Del Campo, després de proclamar-se campió ha manifestat les seves impressions: "M’he trobat molt bé en el Gegant, he confiat en el treball que hem realitzat i en les nostres possibilitats, així que he apretant fort fins a la última corba. Estic molt content i espero en els dos propers Gegants confirmar aquests punts ". A França encara els hi queden 2 Gegants per disputar amb més corredors de Copa d’Europa.

El seu entrenador, Joan Orriols, ha explicat que “sabíem que la progressió del Juan era molt bona durant aquest estiu, però no esperàvem una confirmació tant d’hora amb un resultat tan bo. Tot el grup ha de seguir treballant per seguir progressant d’aquesta manera”.

Malauradament, Joan Castell, també membre de l’equip català de Tecnificació de la FCEH, no ha pogut finalitzar la cursa després d’una primera manega on no s’ha adaptat a la llargada de la pista.

Enllaços relacionats

Resultats a FIS-Ski