Julen Armendaritz i Lydia Iglesias primers a Candanchú

El passat diumenge 30 de desembre es va disputar a les pistes aragoneses de Candanchú la Copa Espanya d’Esquí de Fons en les categories Sènior, Júnior I i II, Cadet, Infanitls I i II.

Sènior

Pel que fa als fondistes catalans que van participar, destaquem els següents resultats. En categoria Sènior Homes, el millor esquiador va ser Òscar Jorba del CEFUC que va aconseguir una 9a posició a la distància de 10 km. Pel que fa a les dones en aquesta mateixa categoria però a la distància de 5 km, la millor actuació catalana va ser la de Berta Morral, també del CEFUC, que va aconseguir pujar al calaix del podi.

Júnior

En Júnior I i a la distància de 10 km, la primera posició va ser per Julen Armendaritz del CEFUC, seguit en 2on lloc d’Oriol Llarden del l’Aran Nórdic E.C. i en tercer lloc de Mario Parodi, corredor del P.E.C. Bernat Galcerán, també del P.E.C, va finalitzar en 5a posició. Marta Cester, del l’Aran Nórdic E.C es va dur la 2a posició en categoria Júnior I i a la distància de 5 km.

Cadet

Finalment, en categoria Cadet i a la distància de 5 km, la campiona va ser la catalana Lydia Iglesias també de l’Aran Nórdic E.C.