Júlia Bargalló 2a classificada en el gegant FIS CIT d’Oberjoch

La corredora d’esquí alpí catalana Júlia Bargalló va assolir el passat dissabte 5 de març la segona posició en el gegant FIS CIT disputat a Bergbahnen Hindelang Oberjoch (Alemanya). Júlia, que pertany a l’equip estatal femení de la RFEDI juntament amb les corredores Nuria Pau i Mariona Boix, va aconseguir baixar els seus punts FIS a 26. ‘Dissabte vaig fer una bona primera màniga però en la segona vaig fer algun error. De moment no he aconseguit fer dues mànigues bones però ho seguiré intentant’, explica la corredora. Júlia va finalitzar amb un temps total de 1:59.78 a 35 centèsimes de la primera classificada l’alemanya Meike Pfister. Va completar el podi la finlandesa Kaisa Nyberg amb un total de 2:00.74.

La també corredora catalana Anna Diaz-Prieto, del grup de tecnificació d’esquí alpí U21 de la FCEH, va assolir el 6è lloc d’aquest gegant FIS CIT en un temps de 2:01.74. En la prova d’eslàlom, que va tenirl lloc diumenge 6 a la mateixa estació d’Oberjoch, Júlia Bargalló va fer 4a (1:47.39), Núria Pau 10a (1:48.50) i Anna Diaz-Prieto 18a (1:51.22).