Julia Bargallo (CAEI) i Xavier Salarich (LMCE) guanyadors del 7è Trofeu Francesc Viladomat FIS

El 2 i 3 de març es va recuperar a Pas de la Casa el 7è Trofeu Francesc Viladomat, una prova FIS que forma part de la 30a Lliga Catalana Absoluta, organitzada pel CANMC i que ens va deixar com a campions a Xavier Salarich de LMCE en la prova de Gegant i a Julia Bargallo del CAEI en Gegant i Eslàlom.

Julia Bargallo (CAEI) guanya la prova d’Eslálom

La corredora Julia Bargallo del CAEI, primera a la classificació provisional femenina de la Lliga Catalana d’Esquí Alpí Abosulta, va proclamar-se guanyadora en la prova d’Eslàlom, (65.46 punts FIS) seguida de la corredora andalusa Carmina Pallas i la francesa Pauline Dalmau. l’Eslàlom masculí va ser dominat pel francès Maxime Tissot. Xavier Salarich (LMCE) va fer un 4t lloc.

Xavier Salarich (LMCE) i Julia Bargallo (CAEI) guanyen el Gegant

El corredor de LMCE Xavier Salarich i la corredora del CAEI Julia Bargallo es van proclamar campions a l’especialitat de Gegant, sumant 43.38 i 49.99 punts FIS, respectivament. En el podi femení la segona posició va ser per Inda Garin, seguida de la corredora andalusa Carminar Pallas. Robert Solsona i Xavier Salvadores, tots dos andalusos, van fer segon i tercer classificat.

El 7è Trofeu Francesc Viladomat, que va tenir lloc a l’Estadi Frances Viladomat, és puntuable per a Lliga Catalana Absoluta Juvenil i Challenge d’Esquí Alpí i classificació FIS.