Julia Farreres, Ignasi Pla, Lisa Barata i Aleix Sellol campions del XVI Memorial Chichu Tauler

El diumenge 18 de març, els Alevins I i II van tornar a competir dintre del Circuit Audi Quattro Cup a l’estació andorrana de Pas de la Casa on es va celebrar el XVI Memorial Chichu Tauler.

En Alevins I Dames, la guanyadora va ser la Julia Farreres del MLEC amb un temps de 43s 01 seguida en segon lloc de la Mireia Casellas Collel del GRAN (43s 10) i de la Clara Abad Orsola del CANMC en tercer lloc (45S 19). Pel que fa als homes, el primer lloc va ser per l’Ignasi Pla del Baño del UEC-M (42s18). El segon lloc va ser pel Bernad Iu Vidal del MLEC (42s 22) i el tercer lloc pel JanSule Font del LMCE (42s 31).

En Alevins II, la guanyadora va ser la Lisa Barata del CEVA (40s 40). La Carlota Pomes del CAEI va repetir la segona posició aconseguida al Cargol del Neu amb un crono de 40s 63. El tercer lloc va ser per a la Carlota Sau Puig del CANMC, guanyadora del Cargol del Neu en aquesta categoria i que va fer un temps de 40s 85. Pel que fa als homes, el guanyador va ser l’Aleix Sellol Ballesta del CANMC, tercer classificat al Cargol de Neu, amb un crono de 39s 21. El segon classificat en aquesta categoria va ser l’Alvaro Chalbaud del CAEI (39S 67) i el tercer en Francesc Goula Ballester del CEAC, segon al Cargol de Neu, i que va finalitzar amb un temps de 40s 01.

Per veure els resultats oficials a la nostra web cliqueu aquí.