L’equip català de tecnificació prepara la temporada a Sierra Nevada.

Els fondistes que conformen el grup de tecnificació pertanyen als clubs catalans ANEC, BELLVER, CENA, CEFUC, CAEI i PEC i estan sota la direcció tècnica de Marc Puigsubirà. Tornaran a Sierra Nevada el proper 16 d’agost. 

L’equip de tecnificació d’esquí de fons de la FCEH ha estat concentrat del 16 al 26 de juliol a Sierra Nevada treballant conjuntament amb l’Equip Nacional d’Esquí de Fons de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) i amb els esportistes del Centro Especializado de Tecnificación de Deportes de Invierno (CETDI) d’Aragó.

‘Durant aquesta concentració s’ha fet un treball físic combinant esquí de rodes, musculació, CaCo (caminar i córrer per la muntanya), córrer amb bastons i caiac. També s’ha fet un seguiment diari de la tècnica fent sessions de vídeo i circuits d’agilitat en esquí de rodes. Com a treball d’intensitat, s’ha realitzat un test de 3,5 quilòmetres’, explica Sadurní Betriu, Cap de Comitè de Fons de la FCEH. 

L’equip està integrat pels fondistes Lydia Iglesias (ANEC-Equip Nacional RFEDI), Gral Sellés (BELLVER), Paula Martínez (CENA), Cesc Colell (CEFUC), Maria Sellés (BELLVER), Gerard Palomo (CEFUC), Jaume Pueyo (CEFUC), Pol Riu (CENA), Marta Moreno (CAEI) i Miquel Auladell (PEC).