Proclamats els podis del Campionat de Catalunya 2016 a Hostalric

foto

Una jornada de molt alt nivell amb la participació de múixers catalans amb prespectiva internacional.

Aquest cap de setmana 26 i 27 de novembre s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de múixing i canicross sobre terra a Hostalric (Girona) organitzat pel Club Canicross GOS Esport Catalunya.

La prova, puntuable per a la 23a Lliga Catalana de múixing i per a la 11a Lliga Catalana de canicross, va decidir els campions i campiones de Catalunya en múixing i canicross de la present temporada 2016-17.

En la categoria DCM, el campió va ser Daniel Artero Vila (22:51.89) seguit del segon classificat Marcel Gual Andujar (23:00.10) i del tercer classificat Javier Torres Carrasco (23:40.43). En DCMVA, Oro Hurtado Velasco es va dur el títol de campió (27:30.80) seguit del subcampió Victor Aloras Verstoep (28:26.27) i del tercer classificat Francisco Javier Moré Masip (32:34.23).

El podi de la categoria DCMVB el va coronar Toni Ferre Canals (33:11.72) seguit del subcampió Santiago Cristobal Mesa Rodriguez (33:42.61) i del tercer classificat Constantino Cabestany Asensio (41:37.64).

En la categoria DWS, la campiona va ser Marta Bosch Male (17:10.24) seguida de Nausica Cornado Pascual (29:37.96) i de la tercera classificada Ines Hernandez Sendra (31:54.00). Olga Alvarez Rubio (26:44.20) es va dur el títol de campiona en categoria DWS i va quedar per davant de la subcampiona Nati Aler Vizcaino (31:35.48). Va completar el podi Natalia Camps Dorado (32:45.47).

En la categoria DSM, Enrique Vilchez Madrid (20:51.95) va ser el més ràpid, seguit del subcampió Marc Molera Figuls (23:46.11) i del tercer classificat Alex Fernández Buch (25:22.75).

En la categoria DSM2, David Pararol Vilajuana (16:52.19) va liderar el podi per davant del segon classificat Oriol Cardona Hernandez (17:26.46) i del tercer Javier Bonilla Giner (17:34.04). En la categoria DSW2, el podi femení va ser per la campiona Sara Martín Peiró (24:34.20), seguida de la segona classificada Ariadna Samper Cuenca com a subcampiona (31:39.67).

En la categoria DBMN, el primer podi va ser per Pablo Ruiz Garcia de la Torre (7:12:24) seguit del segon classificat Moisés Valero Ruiz com a subcampió (8:03.06) i d’Aaron Bernaus Fernandez com a tercer classificat (8:23.85). En la categoria DBM, Victor Carrasco Carreró (5:25.83) es va dur la primera posició del podi per davant de Marcel Gual Andujar (6:05.47) i de Guillem Pujó Rovira, tercer classificat (6:39.42).

En la categoria DBMV, el campió va ser Andreu Padró Jiménez (6:46.98) seguit de Francisco Justicia Justicia (7:09.97) i del tercer classificat, el múixer Oscar Lapeña Bou (8:05.91).

En la categoria DBW, triomf per a la múixer Marta Barrufet Almemany (6:32.10). Van completar el podi la subcampiona Anna Mimó Font (6:41.51) i la tercera classificada Lali Masriera Arnau (6:58.44).

En la categoria DS2N, Aaron Bernaus Fernandez (9:10.72) es va proclamar campió i Pablo Ruiz Garcia de la Torre subcampió (9:36.35). El tercer classifcat de la categoria va ser Ivan Puerto Navarro (13:24.54).

En la categoria DR6, el podi mixt va ser liderat pel campió Oscar Lapeña Bou (7:17.90), seguit de les múixers Natalia Garcia Rodriguez com a subcampiona (7:18.25) i Montse Claverol Boadas com tercera classificada (7:24.24).

En la categoria DR4, la campiona en solitari va ser Ariadna Lomeña Serra (7:19.17).

Finalment en la categoria DR4N, el títol de campió va ser per Roc Farnos Clemente (10:12.66). Van completar el podi de la categoria Francesc X. Farnos Jorda (13:47.42) i Jan Rigol Juarez (15:42.77).

Aquest Campionat de Catalunya va rebre una alta participació en categories de dos o més gossos, com ara el Scooter 2 gossos, la qual cosa demostra que el múixing és una disciplina amb continu creixement a casa nostra.

Volem transmetre la nostra felicitació al Club Gosesport Catalunya per la bona organització d’aquest Campionat de Catalunya. Tot i les complicacions climàtiques van demostrar una gran professionalitat i capacitat de resolució.

També agrair a l’Ajuntament d’Hostalric la seva implicació i suport per poder organitzar el Campionat a les seves terres, i a la marca Arion, sponsor oficial dels Campionats de Catalunya de Múixing i de les Lligues Catalanes de Múixing i Canicross.