L’11è Trofeu Viladomat lluita contra les inclemències del temps i proclama els podis d’eslàlom

foto

La 34a Lliga catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadana d’esquí alpí de la FCEH va aterrar aquest cap de setmana a Pas de la Casa per celebrar l’11è Trofeu Viladomat.

La cursa, organitzada pel Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC), va haver de lluitar contra les inclemències del temps durant tot el cap de setmana. Les nevades del dijous i el divendres van fer que la neu estigués massa tova per poder disputar el gegant del dissabte, malgrat els esforços de l’estació per trepitjar la pista. L’organització per tant, va decidir anul·lar les proves de dissabte i no posar en risc la seguretat dels corredors. L’estació de Gran Valira va fer llavors el màxim, per tal de poder celebrar les curses del diumenge amb normalitat, amb moltes hores de màquines.

Així doncs, diumenge es va poder disputar l’eslàlom a dues mànegues, puntuable pel rànquing internacional FIS. Els campions de la jornada van ser la Núria Tornero (1:38.22) i en Xavier Salarich (1:32.46). L’andorrana Cande Moreno (1:38.22) va quedar en segona posició i l’Alicia Sachez-Cruzat (1:39.91) va ser tercera. Els encarregats de completar el podi en categoria masculina van ser el francès Adrien Fresquet (1:22.53) i l’andorrana Aria Misse (1:33.53).