La 18a edició Amics de Montgarri ja té campions i campiones

L’estació de Baqueira Beret ha acollit els dies 14 i 15 de febrer una nova cursa del circuit d’esquí alpí Audi quattro Cup adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys.

El tradicional trofeu Amics de Montgarri ha celebrat aquest cap de setmana 14 i 15 de febrer la seva 18a edició. Organitzat pel Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn (CAEI), la competició, formava part del Circuit d’esquí Alpí Audi Quattro Cup. Es va desenvolupar a la pista Stadium i va aplegar prop de 350 joves promeses dels principals clubs d’Espanya.

Els corredors de la categoria u10, també anomenada Alevins I, van disputar el Gegant el dissabte dia 14. Els guanyadors en aquesta categoria van ser la madrilenya Itziar Molina amb 47.29, en dones, i el català Lluc de Castellarnau del CAEI amb 45.44, en homes. En segona posició van arribar Martina Puvill del CAEI (47.42) i l’aragonès Ibai Arrechea (46.13) i en tercera Manuela Alvarez del CAEI (48.21) i el madrileny Bruno Martin (46.97).

Els corredors de categoria u12, o Alevins II, van disputar l’Eslàlom amb pals curts i els primers classificats van ser la catalana Julia Farreras del MLEC amb 33.11, en dones, i Ignasi Pla del GRANUEC amb 31.44. Els segons en arribar van ser Sara Mitjans del MLEC (33.58) i Martí Torrades del GRANUEC (31.56) i els tercers l’aragonesa June Garitano (33.66) i Iu Vidal del C.E.T (31.64).

El diumenge dia 15 totes dues categories van disputar el Súper gegant, la prova més veloç, i els primers classificats van ser, en u10; Martina Puvill del CAEI amb 50.53 i Lluc de Castellarnau amb 49.26 i en u12; Neus Reyne del S.C.C amb 45.91 i Enric Ferrer del C.E.T amb 44.21. Els segons en arribar a la meta d’aquest Súper gegant van ser la madrilenya Itziar Molina (54.06) i Marçal Mestres del CAEI (50.22), en u10; i Maria Ruiz de AISC (46.33) i Modesto Alvarez del CAEI (44.68) en u12. Finalment els tercers classificats van ser l’aragonesa Leyre Insausti (54.22) i el madrileny Juan Alba (51.06) en u10; i Georgina Tarrago del C.E.T (46.55) i Oriol Abella del GEIEG (46.51) en u12.