La 31a edició de la Fira de la Muntanya de Vic

 

Enguany es celebra la 31a edició de la Fira de la Muntanya de Vic, que tindrà lloc els dies 11,12 i 13 de novembre al recinte firal El Sucre.
La Fira de la Muntanya és un espai on la indústria turística i esportiva de muntanya conviu amb els professionals amateurs i aficionats al lleure de muntanya, per promocionar els serveis i productes del lleure a la muntanya.
Al llarg dels tres dies, una any més la fira comptarà amb el Mercat d’Ocasió, la presentació de material de la nova temporada i un món d’activitats per a poder participar.
Tots els amants de la muntanya podran gaudir d’experiències com ara: escalar la xemeneia del Sucre, travessar un pont tibetà, etc. Cal afegir que la Fira estarà presidida per les principals estacions d’esquí a nivell català i andorrà, agències de viatges, i un llarg etcètera d’empreses especialitzades en el sector.
L’edició d’enguany presenta innovacions pel que fa a la imatge gràfica. Jordi Farrés ha dissenyat una nova proposta per consolidar una fira de  llarga tradició i participació per la ciutat de Vic.
La Fira obrirà les seves portes al públic el divendres 11 amb un horari de 17h a 20h  i de 10h a 20h el dissabte i el diumenge.