La 3ra edició del Welcome Winter Llívia supera expectatives

La 3a edició del Welcome Winter Llívia supera expectatives i es consolida com la fira de la neu a la Cerdanya.

Els dies 1 i 2 de novembre la vila de Llívia ha tornat a ser l’escenari de les primeres curses d’esquí i dels primers salts amb big airbag. Des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre totes les zones de l’esdeveniment han bullit amb els participants i el públic assistent.

Pista de 80 metres i promoció de l’esquí

L’esperada pista d’esquí de 80 metres de llargada ha acollit els dos dies les curses organitzades pel Club Esquí Llívia. Els freestylers han pogut gaudir del salt amb big airbag muntat en un extrem del camp de futbol de la zona esportiva de Llívia, enguany també construït amb blocs de gel treballat. Carpes de les estacions d’esquí de la Cerdanya i Capcir i de marques de roba i material d’esports d’hivern han tornat a encerclar el camp de futbol per oferir als visitants les seves novetats de cara a la temporada 2013-2014. L’exhibició de múixing i la de rescat de muntanya caní, juntament amb la desfilada i de roba esportiva i els sortejos de material ha estat altres focus d’atracció de la fira.

Xerrades

La sala del pavelló esportiu s’ha convertit en l’escenari de les xerrades. El primer dia sobre la celebració del primer any de l’aliança empresarial per a la promoció turística de Cerdanya-Capcir-Conflent, on s’han mostrat les iniciatives en la promoció del turisme d’aquest territori. També sobre la candidatura als Jocs Olímpics de cara a l’any 2026, una opció a la qual donen suport empreses i institucions de la Cerdanya. A més els entrenadors i tècnics de la FCEH, Joan Orriols i Albert Rovira, han portat a terme una xerrada sobre la funció de les noves tecnologies en els entrenadors d’alt nivell.

Demostracions i parc infantil

El segon dia es van realitzar demostracions diverses, entre les quals un interessant taller d’edició de vídeos a càrrec d’un dels expositors. Per als més petits, l’atractiu principal del pavelló ha estat el parc infantil amb quads, tirolines i zones d’equilibri. La cloenda de la fira s’ha fet a ritme de batucada i amb una exhibició espectacular de dansa i de foc amb el desig que aviat arribi la neu per continuar aquesta temporada d’hivern i d’esport que a Llívia ja ha començat, amb el Welcome Winter 2013.

Font: Comunicació Club Esquí Llívia