La 62a Trobada Internacional del SCIJ reunirà 250 periodistes de tot el món

Turisme de Barcelona a través del programa Barcelona Pirineus-Neu i Muntanya col·labora amb Val d’Aran i Baqueira Beret amb motiu d’aquesta 62a trobada de l’SCIJ a Baqueira. 

Del 7 al 14 de març de 2015 se celebra la 62a Trobada Internacional de Periodistes del Ski Club International des Journalistes (SCIJ) a l’estació de Baqueira Beret, coincidint amb el seu 50è aniversari. Una trobada que des de 1955 s’organitza cada any en un país diferent i que enguany reuneix a 250 periodistes de més de 30 països de totes les disciplines (esports, cultura, economia, política, societat, etc.)

Una setmana plena d’activitats que inclou competicions, descoberta del territori, cultura i tradicions, així com exposicions i discussions d’actualitat. I un post tour a Barcelona que ofereix activitats i serveis après ski de primer ordre.
Hi participaran: Goyo Prados, president SCIJ-Spain; Ita Fábregas, vicepresidenta SCIJ-Spain; Ramón Vilaró, Vicepresident del SCIJ Internacional; Anna Díaz, consellera turisme Val d’Aran; Jordi William Carnes, director general de Turisme de Barcelona; i Pep Albós, responsable de màrketing de Baqueira Beret.

Baqueira acull la trobada de l’SCIJ per 3era vegada

Durant la roda de premsa de presentació de la trobada a Barcelona Ramon Vilaró, vicepresident del SCIJ Internacional, va recordar que Baqueira Beret té una llarga història en aquest esdeveniment ja que l’acull per 3ra vegada. La 1ra va ser el 1973 i la 2a en 1979. Vilaró ha explicat que el SCIJ compta amb més de 2.000 periodistes en 46 països i que des de 1955 la Trobada mai ha fallat ni una vegada. També ha agraït a Baqueira Beret i al Consell General de la Vall d’Aran i altres institucions implicades les facilitats que han donat per a l’organització.

Anna Díaz, consellera de Torisme dera Val d’Aran va manifestar que ‘la nostra vall és neu i molt més i el fet que vinguin periodistes de tot el món ens ajudarà a donar a conèixer aquest racó dels Pirineus’. Va destacar la col·laboració de Turisme Barcelona amb els que estan creant un vincle cada vegada més gran per oferir la destinació Barcelona-Val d’Aran. La consellera també va voler destacar la implicació de l’Agència Catalana de Turisme, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament del Naut Aran en l’esdeveniment.

Programa Barcelona Pirineus – Neu i Muntanya

Jordi William Carnes, director general de Turisme de Barcelona, va explicar la iniciativa ‘Barcelona Pirineus-Neu i Muntanya’ comentant que ‘més del 42% de turistes que visiten Barcelona repeteix, de manera que quan tornen és important donar-los a conèixer altres oportunitats turístiques com és la neu i la muntanya dels Pirineus’.

Turisme de Barcelona a través del programa Barcelona Pirineus-Neu i Muntanya col·labora amb Val d’Aran i Baqueira Beret amb motiu d’aquesta 62a trobada de l’SCIJ a Baqueira. 

Més informació: www.scij-spain.org