La Cabirol torna a ser una festa de l’esport a la neu per als més petits

El passat diumenge 18 de gener es va dur a terme la Cabirol Minifreestyler a La Molina amb 41 minifreestylers d’entre 5 i 14 anys. La propera Marmota Minifreestyler tindrà lloc a Masella el proper 22 de febrer. 

La Molina va ser l’escenari de trovada dels esquiadors i snowboarders mes petits, vinguts de diferents parts del Pirineu. La Cabirol Minifreestyler, organitzada pel Freestyle Club Ski & Snow La Molina i pel Snowboard Àrea, va ser una de les mes de 500 activitats a tot el mon que celebraven el dia mundial de la neu, per promocionar els esports de neu. 

Salts emocionants i jocs

Els minifreestylers van poder gaudir de les activitats que estaven previstes com el traçat cronometrat i els diferents jocs de Freestyle als calaixos i salts. En l’activitat es podia participar tant amb esquís tradicionals, com de freeski com amb snowboard. 

El traçat constava de dues baixades cronometrades de les quals només contava la millor per a la classificació final. En les activitats i jocs de Freestyle es va fer un concurs de “ollie” on va haver uns últims salts molt emocionants tant en esquí com amb snowboard.Per últim en els jocs de lliscaments en els calaixos es van fer uns jocs educatius on es potenciaven les progressions i la tècnica.

Remarcar que a part de les medalles de la classificació del traçat, es van donar premis a l’esforç, a la competitivitat,i als minifreestyler mes complets dels jocs, així com premis a tots els participants com autèntics guanyadors de la jornada festiva.