La Cabriol Surfera a La Molina

El passat 29 de gener es va celebrar a l’estació ceretana de La Molina, la Cabirol Surfera. Una prova del circuit Mini Surfers de la Federació Catalana d’Esports d’hivern (FCEH), una competició per a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys amb el freestyle com afició en comú.

La competició va tenir un gran nombre d’assistents i els joves riders de freestyle van poder demostrar totes les seves habilitats en un circuit d’snowboard i freeski especialment pensat perquè tots els assistents a la competició gaudissin d’una gran exhibició.

Pel que fa les classificacions finals, en la categoria de Renyocs Esquí masculí els guanyadors van ser G. Barrueto, O. Otero i N. Lacueva i en femení, el premi va ser per N. Pereira. Pel que fa la disciplina de Renyocs Snowboard, els nois guanyadors van ser B. Prats, M. Babi i J. Rodríguez i en noies U. Riroroko, B. Raventós i A. Da Silva. En la categoria Infantil i Esquí, els guanyadors van ser X. De Cambra i S. Otero i la guanyadora B. De Cambra. Pel que fa l’Snowboard, en nois van ser N. Torres, J. Charton i B. Carton i en noies M. Vázquez, M. Oginga i E. Barruero. Finalment en la disciplina Infantil II, la noia guanyadora va ser R. Barruero.