La catalana Anna Amor acaba 17a a la Copa d’Europa de snowboard cross (SBX) a Puy St Vincent

Els especialistes de snowboard cross han competit en una prova de la Copa d’Europa celebrada amb ocasió de la Copa de França, a Puy St Vincent. En l’última de les tres jornades, la de diumenge, van tornar a tenir adverses condicions meteorològiques a l’estació francesa, per la qual cosa es va haver de retallar el programa. La catalana Anna Amor va obtenir una molt bona classificació al acabar en 17a posició. Bones sensacions amb vista a la posada a punt per als Mundials de La Molina.

Les dures condicions a la localitat francesa van marcar els tres dies de competició. Només el dissabte es va poder completar el programa previst. Diumenge, com ja havia ocorregut el divendres, a penes hi va haver una baixada individual, confeccionant amb ella la classificació.

En la categoria femenina, Anna Amor va tornar a ser la millor dels sis espanyols inscrits. La catalana va aconseguir la seva millor classificació de tots els dies amb una notable 17a posició en una prova que va veure el triomf de la francesa Nelly Moenne, que va baixar amb un temps de 1m5s, gairebé quatre segons més ràpida que Amor.

En la competició masculina, gran salt de Laro Herrero, que es va ficar al Top-20. Va acabar 19è en una baixada que va dominar el rus Andrey Boldykov. Molt per darrere d’ell es van classificar Nicolau Valverde (45è), Lucas Eguibar (57è), Lucas Saez (76è) i Roger Cortés (77è). La prova va atreure a 117 riders, però molts (almenys una quarantena) van optar per no presentar-se a causa del mal temps. De fet aquesta Copa de França i d’Europa a Puy St Vincent ha reunit ni més ni menys que a 166 especialistes de SBX. A la població gal tothom pensava ja en els pròxims Mundials d’Snowboard La Molina2011, que estan a la volta de la cantonada. El SBX es disputarà a la Zona d’Alabaus a la Molina el pròxim 18 de gener.