La Copa Gos Àrtic tanca temporada a La Pobla de Cérvoles

Aquest dissabte 28 de març es disputarà a La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues) l’última prova de la Copa Gos Àrtic, puntuable per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicross.

Aquesta cursa servirà per decidir els primers campions de la Copa Gos Àrtic en les diferents modalitats establertes: Múixing masculí i femení, Canicross masculí i femení, Bikejoring/scooter masculí i femení i Esquòring masculí i femení. 

Durant la festa final es lliuraran els guardons de la Copa, hi haurà sortejos entre els participants i es farà el lliurament a Creu Roja Catalunya de l’aportació econòmica que el Club Gos Àrtic fa a l’entitat a partir dels diners recaptats amb les inscripcions en les diferents curses de la Copa.

Programa

  • 11:30h-13:00h i 14:30h-16:15h – Control veterinari i entrega de dorsals
  • 16:30h – Múixer meeting. Al Celler Mas Blanch i Jové. Petita visita guiada pel Celler.
  • 17:00h – Exhibició de la unitat canina de rescat de l’ERIE De Creu Roja Catalunya. A l’amfiteatre “EL NO-RES DE TOT” de la vinya dels Artistes del Celler Mas Blanch i Jové
  • 19:00h – Cursa. Amb sortida des del Celler i arribada a la Plaça Major de La Pobla de Cérvoles
  • 21:30h – Sopar final de festa i entrega de premis (de la carrera i de la Copa Gos Àrtic). Al Teatre de La Pobla de Cérvoles.

Enllaços relacionats
Classificació provisional Lliga Cat. Múixing
Classificació provisional Lliga Cat. Canicross