La FCEH arriba a un acord de col·laboració amb Clever Bite, pionera en odontologia esportiva

Els federats d’esports d’hivern amb llicència de competició, multirisc i targeneu tindran un descompte del 15% en els productes de la marca.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa Clever Bite, especialitzada en dispositius bucals per a esportistes i capdavantera en el camp de la odontologia esportiva a Espanya, gràcies al qual, els federats d’esports d’hivern amb llicència de competició, multirisc i targeneu, podran beneficiar-se d’un 15% de descompte en els productes de la marca.

Segons el conveni, que tindrà una durada d’una temporada esportiva, fins el 31 de maig de 2016, Clever Bite farà entrega d’un nombre determinat de dispositius de la màxima qualitat a esportistes de la FCEH i a canvi, la FCEH aproparà la marca a federats i esportistes comunicant-los els seus avantatges mitjançant el seus canals de comunicació. L’acte de signatura es va dur a terme el passat 24 de març a les oficines de la FCEH i va comptar amb la presència del Director Científic de Clever Bite, el Dr. Marc Rocamora, de la seva Directora Comercial, Maria José Boyán i del President de la FCEH, el Sr. Oscar Cruz.

Sobre Clever Bite

Clever Bite ha desenvolupat un dispositiu bucal que uneix tres atributs, el confort (permet la parla i una millor salivació), la seguretat (amb un nivell de protecció molt superior a qualsevol altra protector del mercat) i la millora del rendiment (per efectes de la millor ventilació i la reposició mandibular amb repercussions sobre el sistema muscular), tot això avalat per estudis científics i amb l’experiència de molts esportistes de primeríssim nivell i de diverses disciplines esportives. A més, Clever Bite ha desenvolupat el model Orto Bite especialment pensat i dissenyat per a protegir de manera eficaç l’entorn bucodental en esportistes amb tractaments d’ortodòncia que practiquen esports de contacte o esports amb un risc d’impacte accidental significatiu.