La FCEH destaca en la Copa d’Espanya de patinatge sobe gel

 

 

El passat 15 de maig es va celebrar a la Pista de Gel del F.C.Barcelona la Copa Espanya. Hi  van participar 7 equips de patinatge sobre gel: 2 equips de la Federación Madrileña de deportes de Invierno (FMDI) i 5 equips de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH)

Les proves es van disputar en les categories Júnior, Novice i Open. Els equips en categoria Júnior i Novice gràcies als seus podis a la Copa d’Espanya van aconseguir classificar-se per al circuit internacional dels Campionats del Món, la Nations Cup.

En quant a la competició, l’equip de la FMDI (Federación Madrileña de deportes de Invierno) N’Ice Ballet va debutar en la Copa Espanya i va aconseguir la primera posició en categoria Open. Aquesta categoria és la única sense classificació internacional perquè és d’iniciació. Els equips de la FCEH, Phoenix Ice Ballet FCB School Team i Wonder Ice Ballet FCB School Team van fer segona i tercera posició respectivament. Pel que fa a la categoria Júnior, el Barça Artístic Team de la FCEH, va aconseguir 26 punts més que el seu equip rival Pearls on Ice, de la FEDH. Mentre que en categoria Novice els dos equips de la FCEH, Barça Toons i Aran Crystals Team, van estar molt renyits fins a l’últim minut.

Classificacions

Categoria Open

1.- N’Ice Ballet 51,71

2.- Phoenix Ice Ballet FCB School Team 38,09

3.- Wonder Ice Ballet FCB School Team 30,38

Categoria Júnior

1.- Barça Artistic Team 107,98

2.- Pearls on Ice 81,50

Categoria Novice

1.- Barça Toons 58,88

2.- Aran Crystals Team 57,83

 

Més informació al web de la FCEH – disciplines.