La FCEH es penja 6 medalles al Campionat d’Espanya de SlopeStyle de Snowboard i Esquí

foto

La cita, celebrada a Port Ainé, va ser prolífica en medalles per als nostres esportistes, que van sumar-ne quatre en snowboard i dos en freestyle ski. Els resultats recolzen l’aposta de la FCEH per una modalitat en evolució i atractiva per als més joves.

El passat diumenge l’estació de Port Ainé, al Pallars Sobirà, va acollir el Campionat d’Espanya de SlopeStyle en les modalitats de Freetyle Ski i Snowboard SlopeStyle, amb l’organització de la RFEDI, la FCEH i la mateixa estació.

Es tracta de modalitats que, cada vegada més, susciten l’interès dels més joves, que no dubten en fer el pas a la competició per seguir aprenent i creixent. Així ho demostren, per exemple, les xifres de participació d’aquesta cita a Port Ainé així com el Campionat de Catalunya de SlopeStyle que va tenir lloc a Font-Romeu el passat febrer amb rècord d’inscrits.

Medalles de tots els colors

Però tornant a la competició de Port Ainé, les piruetes i els trucs de tota mena van dominar la jornada en totes les categories, on els esportistes de la FCEH hi van deixar empremta en forma de medalles.

Pel que fa a la modalitat Snowboard, en la categoria Kids reservada als més menuts, Azahara Díaz (LMCE) es va proclamar campiona d’Espanya amb 115 punts.

En categoria Infantil, també victòria catalana de la mà de la rider de l’equip de tecnificació FCEH, Nora Cornell (G.N.A.), que es va endur el títol amb 161 punts, per davant de la seva companya Aroa Da Silva (PEC) amb 140. En la mateixa categoria, el rider tecnificat FCEH, Narcís Salleras (CEMT), es va penjar la medalla de plata amb un total de 155 punts.

En modalitat freeski, doble medalla en categoria Infantil. Aitor Lukas (MAC) es va proclamar campió d’Espanya amb una puntuació que va arribar fins als 169 punts, en un podi on va estar acompanyat pel també esportista de la FCEH i company de club, Fausto Vincittorio, amb 163 punts.

En paral·lel, el rider de l’equip FCEH, Toni Toledo, es troba competint a l’estació sueca de Kläppen, on s’està disputant el Campionat del Món Júnior FIS. En el moment d’escriure aquestes línies, Toledo ha participat en la prova de SlopeStyle, on no ha aconseguit passar el tall de la qualificació.

 

Imatges:  Tagliaferro