La FCEH i la marca de complements de neu Neupols signen un conveni de col·laboració

La FCEH ha signat un conveni de col·laboració amb la marca gironina Neupols, pel qual cedirà complements d’esquí als esportistes i tècnics de l’equip de tecnificació U21.

Neupols és un projecte creat pels germans Núria Pau, membre actual de l’equip RFEDI, i Gil Pau, entrenador de La Molina Club d’Esports. La marca té seu a Ribes de Freser i disposa de punts de venda a Catalunya, Aragó, Astúries, Sierra Nevada i Andorra i s’està expandint a altres zones de la península.

L’objectiu de Neupols amb aquesta col·laboració  “és poder augmentar la presència de la marca a Catalunya i a l’estat espanyol, no només en el món de la competició de l’esquí alpí, on actualment estem posicionats, sinó a més sectors”, assegura Gil Pau.

“Estem molt motivats amb la col·laboració, sobretot amb la relació tan propera que té la marca amb alguns dels esportistes de la FCEH, ja que l’han vist créixer de la mateixa manera que la marca els ha vist créixer a ells i a elles. Per això volem seguir estant al seu costat”.