La FCEH i Neupols refermen la seva col·laboració una temporada més

foto

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha renovat el seu contracte amb la marca de complements de neu Neupols, que segueix creixent en qualitat i prestigi i que té en la Núria Pau la seva millor ambaixadora.

La marca gironina, en plena expansió,  va sorgir el 2012 a Ribes de Freser, fruit de la iniciativa de dos germans. Un, Gil Pau, ex-entrenador de La Molina Club d’Esports i actualment entrenador d’un equip suís. L’altre, Núria Pau, actual membre de l’equip RFEDI, que es troba en aquests moments lluitant per obtenir un resultat que la classifiqui pels Jocs Olímpics d’Hivern a PyeongChang.

Amb oferta de gorros i cintes d’esquí personalitzades, Neupols s’està convertint en una referència a Espanya i Andorra, amb especial èmfasi en l’entrada de la marca en aquest últim país.

Als gorros i cintes se li suma una nova línia d’ulleres d’alta qualitat Platinum per esports a l’aire lliure. Un ventall de productes cada vegada més ampli que crea identitat 100% esports d’hivern. “Aquest any hem canviat la col·lecció i estem molt contents amb l’acceptació que està tenint al mercat” explica Gil Pau.

De fet, Neupols es va encarregar de les cintes personalitzades per a la Final de la Copa d’Europa FIS del passat mes de març de 2017 a Grandvalira, a més d’oferir els seus productes a nombroses botigues, entre elles Viladomat. També han confeccionat gorros i cintes personalitzades per celebrar el 50è aniversari de Masella, així com altres dissenys de clubs d’Andorra, Aragó i Madrid.

Tanmateix, per tal de poder arribar encara a més clients potencials, la marca s’ha iniciat en la venta online mitjançant la seva pàgina web, i així poder vendre els seus productes a zones d’Espanya on no hi tenen un punt de venta físic.

Gràcies a l’acord, la FCEH gaudeix de la qualitat d’aquests complements, que Neupols cedeix als esportistes i tècnics de l’equip català de tecnificació d’esquí alpí, mentre que la marca guanya en visibilitat.

Enllaços d’interès

http://www.neu-pols.com/