La FCEH i Sport HG renoven el conveni de col·laboració per tercer any consecutiu.

La FCEH i l’empresa de material esportiu Sport HG  han renovar per tercer any consecutiu el seu acord de col·laboració. La marca cedeix de manera gratuïta samarretes i pantalons tèrmics primera capa amb un disseny exclusiu a cadascú dels esportistes i entrenadors dels equips de tecnificació de la FCEH.

La signatura del conveni entre la FCEH i Sport HG va tenir lloc el passat 4 de desembre en el marc de la presentació de la temporada de neu i gel de la FCEH celebrada al Palau Robert de Barcelona. La marca seguirà implicada amb els esports d’hivern i amb els seus esportistes durant una temporada més. Continua adquirint la denominació de Marca Oficial de primeres capes de la FCEH i dissenyant un model exclusiu de samarreta i pantalons tèrmics als esportistes i entrenadors membres dels equips de tecnificació de la FCEH. 

Segons Jordi Rodriguez, Gerent de la marca Sport HG, ‘pretenem amb aquesta renovació de l’acord de col·laboració continuar amb la nostre filosofia d’empresa implicada amb les federacions esportives, i en aquest cas poder donar suport als esports d’hivern. A més, creiem que pot ser un gran impuls per la nostre marca, així com per la FCEH, iniciar aquest camí junts, acompanyant als esportistes i ajudant-los, dins la mesura que sigui possible, a seguir creixent.”

Sport HG

Sport HG  és una marca que ofereix roba compressiva i termorreguladora de primera capa, fabricada amb Climatherm i amb tecnologia 3D “seamless”. La utilització de matèries innovadores amb la tecnologia de les màquines ‘seamless’, els hi ha permès fer peces per a tots els esports,estudiant les zones de pressió, transpiració i reforç necessaris per a cadascuna d’elles. En l’actualitat després de desenvolupar peces de primera capa, amb més de vint esportistes d’elit en diverses disciplines, han aconseguit desenvolupar diverses línies de productes de qualitat, per a tots els amants de qualsevol esport.