La FCEH imparteix un curs de Delegat Tècnic (DT) a la Casa de l’Esport

El proper 24 d’octubre el Comitè de Múixing i Canicross de la FCEH, juntament amb el seu Comitè de Jutges i Àrbitres, impartirà un curs de Delegats Tècnics (DT) de Múixing i Canicross Autonòmics. 

El curs, gratuït i  adreçat a persones vinculades al Canicross i al Múixing, tindrà lloc a la Casa de l’Esport de Barcelona, seu de la FCEH. Constarà d’un bloc teòric que s’haurà de superar amb un exàmen i de 3 pràctiques: com a Jutge en cursa de terra, com a Jutge en cursa de neu i com a part de l’organització d’una cursa del calendari de la FCEH. 

Els ponents que oferiran la formació seran Xavier Regalado (DT de la RFEDI), Jordi Aleu (Cap de Comitè de Jutges i DT Alpí de la FCEH), Aroa Hornillos (Veterinària de Múixing), Xavier Farnós (Múixer i organitzador de curses de Múixing i DT de la FCEH) i Montse Claverol (Cap de Comitè de Múixing i Canicross de la FCEH). 

Per inscriure’s cal enviar el currículum esportiu a mushing@fceh.cat abans del dia 21 d’octubre. Es valoraran els currículums presentats per assignar la plaça. 

Data: 24 d’octubre de 2015
Horari: 9:00h a 19:30h
Lloc: Casa de l’Esport. Rambla Guipúscoa, 23-25. Barcelona. (Aula 1a planta)

Enllaços relacionats
Convocatòria 
Temari