La FCEH organitza el 1er stage de tecnificació de Catalunya

Durant la primera setmana de juliol, la FCEH va organitzar al Palau de Gel de Vielha el primer stage de tecnificació de short track de Catalunya.

Una quarentena de patinadors i patinadores de velocitat van realitzar aquest curs sota la direcció tècnica del francès Alexis Sodogas, entrenador del club Fontenay sous bois i membre del cos tècnic de la selecció francesa júnior de short track, i de la tècnica de patinatge de velocitat sobre rodes Sandra Gómez. Els patinadors provenien en la seva gran majoria del patinatge de velocitat sobre rodes. A més, es van afegir quatre patinadores d’artístic i tres patinadors de hoquei gel de la Vall d’Aran. 

Aquest primer stage de short track a Catalunya han estat sis dies de treball tècnic, tàctic i físic molt intensos i molt satisfactoris en l’àmbit esportiu. Cada grup realitzava dues hores d’entrenament en gel, una hora d’off ice i una hora de teoria/vídeo al dia.

El tècnic francès va quedar molt sorprès del nivell, implicació i disciplina dels grups i està convençut que Catalunya disposa d’una gran pedrera, que amb hores de treball en gel, pot fer-se un lloc important en el panorama de short track internacional.

És d’agraïr la dedicació i professionalitat que Alexis Sodogas, Sandra Gomez i Thomas Méline han demostrar al llarg de tota la concentració a Vielha.

Galeria d’imatges (Crèdit: Juan Antonio Nieto)

Font: Rubén Llop