La fceh organitza la cloenda de la temporada d’esquí de fons

El passat dissabte dia 28 d’abril va tenir lloc al lliurament de premis de la Copa Catalana i Copa Nins d’esquí de fons que aquest any va voler premiar la temporada al costat d’una estació d’esquí de fons. 

L’acte es va celebrar al refugi de muntanya de Cap de Rec, situat al municipi de Lles de Cerdanya i que es troba al costat mateix de l’estació d’esquí de fons Lles de Cerdanya. 

Els membres del Comitè de fons i les Àrees van fer una reunió de treball de valoració de la present temporada i de preparació de la següent.

A més és va organitzar una taula rodona amb esportistes i pares, per a comentar els detalls de la darrera temporada i les novetats de cara a la propera. Es va establir un intercanvi d’opinions entre tots els assistents que va rebre una valoració molt positiva.

Els classificats en totes les categories van rebre els seus premis i tot seguit es va fer un dinar popular a l’interior del refugi. La previsió era fer les dues activitats a l’exterior, però el mal temps ho va impedir.

Agraïments

Es vol agraïr la col·laboració dels patrocinadors que fan possible els obsequis als líders de Copa Catalana i Copa Nins en totes les categories, que són fidels des de fa anys. També al Refugi de Cap de Rec per a acollir als assistents en un dia de mal temps. I, evidentment, als tècnics, corredors i les seves famílies, que recolzen als organitzadors en totes les activitats.

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar.

La FCEH organitza la cloenda de la temporada d’esquí de fons

Els esquiadors de fons catalans s’acomiaden de la temporada amb activitats d’allò més divertides. La jornada pretén concloure la temporada i premiar als campions de la Copa Catalana 2010-2011.

El proper 7 de maig la FCEH celebrarà l’acte de cloenda de la temporada d’esquí de fons. Serà a La Seu d’Urgell, al Parc del Segre, on tindran lloc totes les activitats programades. La celebració començarà a les 11 amb l’adrenalina pels aires amb les baixades amb ràfting i amb piragüisme en aigües tranquil·les. Quan arribin les 13h s’obrirà un debat sobre <>, i quan tothom hagi dit la seva s’iniciarà un espai on es recolliran totes les propostes per a la Copa Catalana 2011-2012. A les 14h hi haurà un dinar popular per poder compartir en companyia totes les anècdotes de la temporada. Com no podia ser d’altre manera, la trobada finalitzarà a les 16:30 amb l’entrega de premis finals de la Copa Catalana.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.