La FCEH organitza l’acte de repartiment de premis d’Esquí Alpí

La FCEH va organitzar el passat dissabte 12 de maig l’acte de repartiment de premis d’Esquí Alpí per premiar als millors resultats de la temporada 2011-2012.

L’acte, que va reunir a més de 90 assistents, va tenir lloc a Can Carol (Capellades) i va comptar amb la presència dels membres del Comitè d’Esquí Alpí que van tutelar la celebració juntament amb el President de la FCEH, Oscar Cruz Dalmau.

L’acte va començar amb un refrigeri a les 18:00h i al finalitzar es va fer entrega de tots els guardons. Durant la celebració, Kim Carreras, en representació del cos tècnic de la FCEH, va elogiar la bona feina realitzada per tots els clubs i entrenadors malgrat les incidencies climatològiques d’aquesta temporada.

Posteriorment, el President de la FCEH, Oscar Cruz, va felicitar a tots els premiats pels resultats aconseguits i per l’esforç invertit i va animar a tota l’estructura d’Esquí Alpí a continuar treballant de cara a la propera temporada. Com a representant del Comité Alpí, van asistir a l’acte el seu Cap, Carles Blasco, Joan Puig, vocal dels Juvenils i Agustí Joan, vocal dels Veterans.