La FCEH posa fi a la temporada 2012-13 premiant als millors clubs i esportistes

Esportistes i clubs de la FCEH seran una dia més els protagonistes de l’acte de Lliurament de premis 2012-13, una jornada que pretén concloure la temporada, premiar als Campions de Catalunya en categories absolutes i fer entrega dels trofeus honorífics als clubs guanyadors de les Lligues i Circuits de les diferents modalitats d’esports d’hivern. A més, la FCEH reconeixerà amb dos premis especials la tasca del voluntariat al món esportiu federat i la carrera esportiva d’un esportista paralímpic.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH)celebra el proper dimecres 22 de maig  l’acte de Lliurament de premis de la temporada 2012-13 que posarà punt i seguit a una nova temporada de grans esdeveniments esportius i molt bons resultats. L’acte tindrà lloc a les instal·lacions de l’antiga fàbrica Estrella Damm, situada a Barcelona, i començarà a les 18:15 hores. Durant la celebració es transmetrà la felicitació i agraïment als clubs d’esports d’hivern catalans i als seus esportistes que any rere any fan possible la consecució de tot el calendari de la FCEH, gràcies a la seva implicació en la organització de les competicions celebrades a casa nostra. El President de la FCEH, El Sr. Oscar Cruz també agrairà a les entitats i administracions públiques el suport donat a l’activitat esportiva, en especial als precursors del Pla Estratègic dels Esports d’Hivern a Catalunya.

Durant l’acte es premiarà als clubs que han obtingut els millors resultats en les Lligues Catalanes de les diferents modalitats dels esports d’hivern, entre els quals destaquem com a Campions en esquí alpí, a La Molina Club d’Esports – 1 er classificat en la Lliga Absoluta i Infantil- i al Club Alpí Nuria Masella Cerdanya –1er classificat en Circuit Interclubs i Veterans-. En esquí de fons, destaquem com a Campions a l’Aran Nòrdic Esquí Club i al Club d’Esquí Bellver, 1ers classificats de la Copa Catalana i Copa Nins, respectivament. També es premiaran als campions de Catalunya absoluts amb les medalles que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) dissenyades aquest any per l’artista Josep Fossas Barnadas. Els esportistes guardonats són per Esquí Alpí Ona Rocamora (CAEI) i Alex Pedret (LMCE), per Esquí de Fons Laura Orgué i Vicenç Vilarrubla (CEFUC), per Surf de Neu Pau Bartolo (SG) i Maria Hidalgo (CEMT), per Freeski Norbert Artigas (GNA), per Trineu amb Gossos Victor Carrasco (AEM), per Canicross Inés Hernandez i Javier Torres (CVCNEM), per Patinatge Artístic Maeva Gallarda (PPUIG) i Ton Cónsul (FCB) i per Cúrling els integrants de l’equip de veterans del Barcelona Club de Cúrling

Premi especial a l’esperit esportiu – Eric Villalon Fuentes

Aquesta temporada la Junta Directiva de la FCEH ha considerat un gran número d’esportistes per atorgar el premi especial a l’esperit esportiu. Ha estat difícil ja que són molts els mereixedors d’aquest reconeixement, però finalment han decidit que sigui Eric Villalón, ambaixador i entrenador paralímpic de l’associació Play & Train, qui rebi aquest guardó. Eric té en la seva carrera esportiva 10 medalles d’Or entre Jocs Paralímpics i Campionats del Món. Com a bon ambaixador de l’esport en general, i el paralímpic en particular, en l’actualitat  està involucrat en el desenvolupament de l’esport paralímpic treballant com a entrenador d’esquí al Club d’esqui Play & Train per a nens amb una discapacitat.

I Premi Col·laborador i Esport Pitu Figueras 2012-13

El I Premi Col·laborador i Esport Pitu Figueras 2012-13 ésuna iniciativa de la Junta Directiva de la FCEH que té com a objectiu fer visible el imprescindible paper dels col·laboradors i voluntaris en els esports d’hivern. En aquesta primera edició, el premi ha estat concedit a la candidatura “El Descens Infantil de la Molina”, in memoriam al seu creador el Sr. Anselm Bort i Ledesma i personalitzat en la filla Rosa Bort i els seus nets, com a continuadors de la seva tasca, organitzant any darrere any una de les curses d’esquí alpí més antigues d’Europa.

#premisfceh
#fidefred

Amb l’acte de Lliurament de premis, la FCEH acomiadarà la temporada d’hivern 2012 – 2013 que ha estat l’escenari d’importants esdeveniments esportius d’alt nivell (internacionals, estatals i autonòmics), on els esportistes catalans amb més ressò internacional han viscut destacats resultats. Aquesta jornada de cloenda es viurà a les nostres xarxes socials i des de aquí us convidem a que interactueu amb nosaltres als hashtags #premisfceh i #fidefred.