La FCEH premia als Campions de Lliga Catalana de Canicross i els millors múixers

El passat dissabte 16 de juny va tenir lloc l’Acte de Lliurament de premis de Canicross i Trineu amb gossos a Can Pradell de la Serra de Vallgorguina, escenari on aquesta temporada es va celebrar el Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya d’aquestes disciplines d’esports d’hivern. 

Una trentena de persones, comptant esportistes guardonats, familiars i amics, van assistir a l’acte per estar al costat dels guardonats i gaudir tots plegats dels exits aconseguits. Per la part federativa es va comptar amb la presència del President de la FCEH Oscar Cruz, i com representants del Comitè de Trineu amb gossos i Canicross el Xavier Farnós i l’Andrés Bustos.

Primer es va fer el lliurement dels premis als Campions de la Lliga Catalana de Canicross 2011-2012, on la primera posició per categories va ser per Marta Bosh (AEM) en Sènior Dames, Olga Alvarez (AEM) en Veterans A Dones, Oscar Romera (AEM) en Sènior Homes, Jordi Castells (AEM) en Veterans A Homes, Toni Ferré (AEM) en Veterans Homes B.

Pel que fa a Trineu amb gossos, a manca de Lliga, es va lliurar un premi als millor esportistes i equips de la temporada, lliurat a Josep Ponce (AEM) en categoria 4S, Oscar Lapeña (AEM) en categoria SM/SK i David Rodríguez (AEM) en categoria 6N/8N. Seguidament es va aprofitar per lliurar els premis als Campions de la Lliga 2010-2011, lliurament que l’any passat no es va poder celebrar.

Durant l’acte, el President de la FCEH va felicitar als esportistes per la bona temporada i va expressar el seu recolzament i admiració per les disciplines esportives de Canicross i Trineu amb gossos, on una part essencial es la cura de l’equip de gossos durant tot l’any. 

 

Agraïments

Volem transmetre els nostres agraïments a Lurbel, patrocinador de la Lliga Catalana de canicross 2011-2012 i també al restaurant Can Pradell pel seu suport al lliurement de premis, així com la celebració dels campionats de terra d’aquesta temporada.