La FCEH premia els millors resultats de la temporada 2011-2012

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) organitza el proper dimecres 23 de maig l’acte de Lliurament de premis de la temporada 2011-12 on es premiarà als Campions de Catalunya en categories absolutes i als clubs guanyadors de les diferents lligues d’esports d’hivern.

L’acte tindrà lloc a la tarda a la fàbrica SKIS ROSSIGNOL, situada a la població d’Artés (Comarca del Bages). Abans de l’acte, Rossignol obrirà les seves portes als assistents convidant-los a visitar la seva fàbrica que l’any passat va celebrar els seus 40 anys d’història.

Durant l’acte es transmetrà la felicitació i agraïment als clubs d’esports d’hivern catalans i als seus esportistes que fan possible la celebració de tot el calendari de la FCEH gràcies a la seva implicació en la organització de les competicions celebrades a casa nostra, amb més motiu aquest any, quan les condicions climatològiques no han estat òptimes.

Es premiaran els clubs que han obtingut els millors resultats en les Lligues Catalanes de les diferents modalitats dels esports d’hivern, entre els quals, destaquen com a campions el Club Aranes Esports d’Iuern (Esquí Alpí Absolut), La Molina Club d’Esports (Esquí Alpí Infantils), el Club Alpí Nuria Masella Cerdanya (Esquí Alpí Interclubs i Veterans), el Club d’Esquí Puigcerdà (Esquí de Fons Copa Catalana), el Club d’Esquí Bellver (Esquí de Fons Copa Nins), el Club Esportiu Masella Team (Surf de Neu), el Esquí Club Andorra (Freeski) i el Club d’Esquí Val d’Aran (Lliga Catalana de Curling). A més s’atorgara el premi als millors clubs 2012 de la Copa Catalana i Copa Nins d’Esquí de Fons.

També es premiaran als Campions de Catalunya absoluts amb les medalles que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) dissenyades per l’artista Julio Nieto. Els esportistes guardonats són per Esquí Alpí Nuria Pau i Joaquim Salarich (La Molina Club d’Esports), per Esquí de Fons Laura Orgué i Vicenç Vilarrubla (Club d’Esquí de Fons Urgellet Cerdanya), per Surf de Neu Mauro Borrás (Club Esportiu Masella Team) i Helena Garcia (Club d’Esquí Puigcerdà), per Trineu amb Gossos Lázaro Martínez i Francesc Vallespi (Asociación Española de Mushers), per Canicross Inés Hernandez i Toni Ferre (Asociación Española de Mushers), i per Patinatge Artístic Irene Manau (FC Barcelona) i Ton Consul (Club Esports de Geu Val d’Aran).

Premi especial a l’esperit esportiu – Lázaro Martínez

Aquesta temporada la Junta Directiva de la FCEH ha considerat un gran número d’esportistes per atorgar el premi especial a l’esperit esportiu. Ha estat difícil ja que són molts els mereixedors d’aquest reconeixement, però finalment han decidit que sigui el musher català Lázaro Martínez Sonsona, qui rebi aquest guardó.

En Lázaro ha estat guanyador de Pirena en categoria de gossos nòrdics en 3 edicions: 2009, 2010 i 2012, i a més compta amb un extens palmarès esportiu en competicions nacionals i internacionals entre les quals destaquen l’or al Campionat de Catalunya de Múixing Neu (2012), l’or al Campionat d’Espanya de Múixing (2011) i el tercer lloc en la categoria de nòrdics al Campionat d’Europa (2012), entre d’altres títols. En Lázaro, com a molts altres esportistes, és el reflex del compromís seriós amb l’esport, una dedicació que va tenir molt clara quan va deixar la seva carrera com a empresari per dedicar-se exclusivament al múixing.

Amb aquest acte de Lliurament de premis la FCEH acomiadarà la temporada d’hivern 2011 – 2012 que ha estat l’escenari d’importants esdeveniments esportius d’alt nivell (internacionals, estatals i autonòmics), on els esportistes catalans amb més ressò internacional han viscut destacats resultats.