La FCEH presenta la temporada 2013-14

L’acte de presentació serà el proper 18 de desembre a les 12:00h al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona. El Sr. Oscar Cruz, President de la FCEH, presidirà l’acte que comptarà amb l’assistència de la Sra. Maite Fandos, Tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona. A continuació, tindrà lloc la signatura del conveni entre Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la FCEH, amb la presència del Sr. Ivan Tibau – Secretari General de l’Esport, Sr. Eduardo Roldan – Presidente de la Real Federación Española de Deportes de Invierno i el President d’FGC Sr. Enric Ticó.

S’explicarà el calendari esportiu que des del mes d’octubre ja és en marxa i la nova temporada olímpica amb la celebració dels Jocs Olímpics d’Hivern el mes de febrer de 2014 a Sotxi, fent especial esment als principals objectius dels esportistes catalans. És perfilaran els avanços en la implementació del PEEHC com a instrument de promoció de l’esport de base i dels programes de tecnificació de la FCEH

S’exposaran les característiques i avantatges de la nostra targeta de federat per a tots els practicants dels esports d’hivern i a tots els periodistes assistents se’ls obsequiarà amb la TargeNeu, la millor assegurança dels esports d’hivern amb rescat, primera cura i sense franquícies. També es mostraran els detalls la Multirisc, assegurança multiesportiva i mundial per als esportistes més complerts.

S’espera que ens acompanyi a l’acte  l’esquiador d’alpí català amb deficiència visual Gabriel Gorce classificat per a participar  als propers Jocs Olímpics Paralímpics d’Hivern de Sotxi 2014 a totes les proves que es disputaran: Eslàlom, Gegant, Súper Gegant, Súpercombinada i Descens. Gabriel ha competit a la Copa d’Europa i a la Copa del Món d’Esquí Alpí del Comitè Paralímpic Internacional, al Campionat del Món de 2009 i en els Jocs Paralímpics de Vancouver 2010. Representant a l’Equip de Tecnificació de Surf de Neu de la FCEH, assistiran els esportistes Maria Hidalgo, Jan Pujol, Aleix López, del grup de Freestyle, i Joan Pascual, del grup de BoarderCross. Encara està pendent la confirmació de més esportistes.