La FCEH presenta la temporada d’hivern a Bargelona

La FCEH organitza el proper 27 de novembre la seva tradicional Roda de Premsa per presentar la temporada de neu i gel 2014-15.

L’acte tindrà lloc a Bargelona, la pista de gel de Plaça Catalunya. El President de la FCEH, el Sr. Oscar Cruz,  presidirà l’acte acompanyat del President de la Fundació Barcelona Comerç, promotora de la pista Barnagel, el Sr. Vicenç Gasca, el Secretari General de l’Esport, el Sr. Ivan Tibau, la Tinenta Alcalde de Qualitat i Vida de l’Ajuntament de Barcelona, la Sr. Maite Fandos i la Directora General d’educació Infantil i primària de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Carme Ortoll. 

Durant la roda de premsa es tractaran els següents temes:

  • Pista de gel Bargelona.
  • Promoció escolar temporada 2014-15.
  • Noves federacions espanyoles.
  • Grans esdeveniments esportius de la temporada.
  • Esportistes i Centres de Tecnificació i Pretecnificació de la FCEH.
  • Projecte SnowWorld.
  • TargeNeu i Multirisc: assegurances d’accident i lleure per a la pràctica mundial dels esports d’hivern i de muntanya.

S’explicarà el calendari esportiu d’hivern que des del mes d’octubre ja és en marxa fent especial menció als grans esdeveniments esportius de neu i gel que acolliren els Pirineus catalans i la ciutat de Barcelona. Es perfilaran els avanços en la implementació del programa de promoció escolar com a instrument d’impuls de l’esport de base i dels programes de tecnificació de la FCEH. 

S’espera que ens acompanyin a l’acte l’esquiador d’alpí català amb deficiència visual Gabriel Gorce i el seu guia Arnau Ferrer, així com altres esportistes dels programes de tecnificació de la FCEH de diferents disciplines d’esports d’hivern. Els esportistes catalans integrants dels equips nacionals de la RFEDI no podran assistir a l’acte per motius d’agenda esportiva.