La FCEH presentarà la temporada d’hivern 16-17 al festival d’esquí Let’s Snow BCN

La FCEH, la SGE i l’ACEM presenten la temporada d’hivern 2016-17 sota el lema ‘Els esports d’hivern un repte conjunt‘. 

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), la Secretaria General de l’Esport (SGE), i l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM)té el plaer de convidar-vos a l’acte conjunt de presentació de la temporada 2016-17 que se celebrarà el proper divendres 11 de novembre al Poble Espanyol de Barcelona, aprofitant la celebració del festival d’esquí i esports de muntanya Let’s Snow BCN 2016.

La presentació tindrà lloc a les 11:00 hores al Teatre del Poble Espanyol, just després de l’acte inaugural de Let’s Snow BCN 2016.

L’acte estarà presidit pel President de la FCEH, Sr. Oscar Cruz; el President de l’ACEM, Sr. Aureli Bisbe; el Secretari General de l’Esport, Sr. Gerard Figueras; el Secretari d’Empresa i Competitivitat de l’Agencia Catalana de Turisme,Sr. Joan Aregio; el Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. David Escudé, i la Directora General d’Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya, Sra. Carme Ortoll.

Durant la roda de premsa es presentarà els equips de tecnificació i el calendari de competicions de la FCEH, destacant els grans esdeveniments de neu que tindran lloc a les estacions d’esquí del Pirineu català, com ara la Copa del Món d’snowboard FIS (La Molina). La Secretaria General de l’Esport i el Departament d’Ensenyament presentaran la tercera temporada del programa Esport Blanc Escolar, emmarcat en el Pla Estratègic dels Esports d’Hivern a Catalunya (PEEHC). L’Ajuntament de Barcelona explicarà el programa Esports d’Hivern a través del qual molts alumnes barcelonins s’inicien en els esports blancs. L’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i l’Agència Catalana de Turisme faran un balanç de la temporada anterior i presentaran les inversions i les principals novetats que les estacions catalanes han preparat per aquesta temporada.