La FCEH renova el conveni de col·laboració amb LEKI

VIPER, amb la seva marca LEKI, patrocinarà durant la temporada 2015-2016 als equips de tecnificació d’esquí alpí de la FCEH.

La FCEH ha renovat el seu conveni de col·laboració amb VIPER, empresa de material esportiu, que un any més equiparà als esportistes de l’equip d’Alt Rendiment d’Esquí Alpí. Aquest acord suposa un pas més en el desig de la FCEH per augmentar els patrocinis als esportistes d’alt nivell. Segons Eudald Casabella, Director General de MD Viper, s.a., “el que pretenem amb aquest acord de col·laboració amb la FCEH, és seguir la implicació que té la marca LEKI internacionalment amb les federacions i el món de la competició, acompanyant els millors esquiadors de tot el món”

Sobre Leki Lenhart GmbH 

Leki és el primer fabricant de bastons del món. Equipa a més del 50% dels millors corredors del món de l’esquí, i en alguns països a més del 90%. Ha esdevingut un dels millors col·laboradors en totes les disciplines de les competicions d’esquí alpí, així com d’esquí de fons, i cada vegada més professionals i usuaris confien en els productes de la insígnia. Significa innovació tecnològica i enginyeria europea. La marca s’ha dedicat plenament al desenvolupament de innovacions, fins a convertir-se en el líder mundial de producció de pals per l’esquí, el trekking i el hiking. Els bastons estan dissenyats en col·laboració amb guies de muntanya certificats i atletes d’alt nivell.Leki Lenhart GmbH és coneguda arreu del món de l’esquí, senderisme i Nordic Walking per les seves bastons i guants. És el que han estat fent durant més de 60 anys.

Enllaços relacionats
http://www.leki.com/