La FCEH renova la seva col·laboració amb Sport HG

La FCEH i l’empresa de material esportiu Sport HG  han renovat aquesta setmana el seu acord de col·laboració pel qual l’empresa cedirà de manera gratuïta samarretes i pantalons tèrmics primera capa amb un disseny exclusiu a cadascú dels esportistes i entrenadors dels equips de tecnificació de la FCEH.

Per la signatura d’aquest conveni, l’empresa segueix adquirint la denominació de Marca Oficial de primeres capes de la FCEH i es compromet a dissenyar un model exclusiu de samarreta i pantaló tèrmic als esoportistes i entrenadors membres dels equips de tecnificació de la FCEH. 

Tant la FCEH com Sport HG aporten sinèrgies mútues i estan interessades en treballar conjuntament per aconseguir el màxim nombre d’èxits esportius. Aquesta renovació suposa un pas més en el desig de la FCEH per augmentar els patrocinis als esportistes tecnificats per la FCEH. Segons Jordi Rodriguez, Gerent de la marca Sport HG, ‘pretenem amb aquest acord de col·laboració, continuar amb la nostre filosofia d’empresa implicada amb les federacions esportives, i en aquest cas poder donar suport als esports d’hivern. A més, creiem que pot ser un gran impuls per la nostre marca, així com per la FCEH, iniciar aquest camí junts, acompanyant als esportistes i ajudant-los, dins la mesura que sigui possible, a seguir creixent.”

Sobre Sport HG

Sport HG  és una marca que ofereix roba compressiva i termorreguladora de primera capa, fabricada amb Climatherm i amb tecnologia 3D “seamless”. La utilització de matèries innovadoresamb la tecnologia de les màquines ‘seamless’, els hi ha permès fer peces per a tots els esports,estudiant les zones de pressió, transpiració i reforç necessaris per a cadascuna d’elles. En l’actualitat després de desenvolupar peces de primera capa, amb més de vint esportistes d’elit en diversesdisciplines, han aconseguit desenvolupar diverses línies de productes de qualitat, per a tots els amants de qualsevol esport.