La FCEH signa conveni de col·laboració amb FGC

Els federats gaudiran d’un descompte del 10% en forfets de dia i varis dies de les estacions d’esquí del Grup FGC; La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé. 

La FCEH ha signat un acord de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per tal que els federats que acreditin la seva condició de federat i exhibeixin la targeta federativa de l’any en curs, puguin beneficiar-se d’un 10% de descompte en l’adquisició de forfets de dia i varis dies de les estacions d’esquí del Grup; La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé. Per la firma d’aquest conveni, FGC adquireix la condició de col·laborador i espònsor de la FCEH i es compromet a dispensar forfets 6.0 per a la temporada 2013-2014 a preus especials per als atletes del grup d’elit (Equip Nacional i Alt Rendiment Català) i també per als atletes i membres integrants dels Centres de Tecnificació de la FCEH.

El conveni també acorda que Ferrocarrils dispensi forfets de dia per a les curses organitzades directament per a la FCEH durant la temporada 2013-14 a preu reduït pel personal tècnic organitzatiu i participants internacionals. Segons Enric Ticó, president d’FGC, “L’acord amb la FCEH ratifica la feina feta i la voluntat que tenen les estacions catalanes d’estar al servei dels esports d’hivern”. Tant la FCEH com FGC aporten sinergies mútues i estan interessades en treballar conjuntament fent difusió recíproca de les activitats que ambdues desenvolupen. Aquest nou acord suposa un pas més en el desig de la FCEH per augmentar els beneficis als seus federats i esportistes. Oscar Cruz, President de la FCEH, ha explicat que “és un plaer poder seguir fent els màxims d’esforços en benefici dels esports d’hivern i que aquest acord de col·laboració oficialitza les magnifiques relacions entre FCEH i FGC”. La FCEH ha establert més acords amb altres empreses i federacions amb l’objectiu de donar un millor servei al tots els federats i que es poden consultar al web.