La FCEH signa un acord de col·laboració amb Podoactiva

Els federats tindran un descompte del 50% en els estudis biomecànics que ofereix aquesta companyia líder en el sector de la podologia esportiva i la biomecànica.

La FCEH ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Podoactiva, companyia especialitzada en la realització d’estudis biomecànics i en el disseny i fabricació de tractaments personalitzats. Segons les clàusules de l’acord, Podoactiva serà l’empresa encarregada de realitzar els estudis biomecànics als esportistes que integren els equips A i B d’Esquí Alpí de la FCEH. A més, fabricarà unes plantilles personalitzades per a aquests esportistes que seran a càrrec de la FCEH per al primer equip (A) i amb un descompte del 15% per al segon (B). L’acord també es fa ressò dels equips de categories inferiors, que podran beneficiar d’un 50% per cent en els estudis biomecànics de Podoactiva i d’un 15 % de descompte en el disseny de plantilles exclusives. Per la signatura d’aquest conveni, Podoactiva adquireix la condició de col·laborador de la FCEH i es compromet a oferir a tots els federats un 50% de descompte en els estudis biomecànics.

Segons Jose Víctor Alfaro, Director General de Podoactiva, “és important per a tot el món i per als esportistes és fonamental realitzar un estudi biomecànic degut a la intensitat de la seva activitat. Un bon estudi com el que es realitza en Podoactiva sumat a la prescripció i fabricació de les plantilles personalitzades portaran al pacient a millorar la seva qualitat de vida trepitjant correctament i ajudant a la prevenció de lesions”. En el cas les plantilles Podoactiva SKI, concebudes exclusivament per a la pràctica d’aquest esport, utilitzant la teoria de la triangulació de forces als peus, “la percepció del relleu augmenta i els temps de gir s’escurcen notablement”, afegeix Alfaro. Aquest nou acord suposa un pas més en el desig de la FCEH per augmentar els beneficis als seus federats i esportistes.

L’empresa Podoactiva és líder a Europa en podologia esportiva

Actualment disposa de més de 100 clíniques en territori nacional on es realitzen estudis biomecànics per a la fabricació de plantilles personalitzades atenent a més de 25.000 pacients a l’any. Properament l’empresa inaugurarà un centre Podoactiva Elit a Barcelona. Amb més de 400m2 de superfície estarà dotat de l’última tecnologia per a la valoració i diagnòstic de la marxa incloent una pista d’atletisme instrumentada de més de 20 metres de longitud. Podoactiva utilitza la tecnologia patentada a nivell mundial 3 D Scan Sport Podoactiva que permet estudiar la forma de trepitjar de cada pacient i obtenir un motlle virtual del peu en 3D simulant la posició del peu dins del calçat. Amb aquesta informació es dissenya una plantilla personalitzada que es fabrica de forma robotitzada en un material exclusiu superant amb escreix els resultats obtinguts mitjançant les metodologies tradicionals. En l’actualitat més de 1000 esportistes d’elit confien en les plantilles Podoactiva Elit Sport (Federació Catalana d’esports d’hivern, Selecció Nacional de Futbol, Federació Espanyola d’Atletisme, Federació Espanyola de Golf, Sanitas – Reial Madrid, Atlètic de Madrid, Liverpool, Manchester United, Udinese, CSKA de Moscou , Valladolid, Reial Saragossa, etc ).