La FCEH signa un conveni de col·laboració amb Laboratorios Pirinherbsan

Els federats amb llicència de competició o que tinguin contractada les nostres assegurances de lleure, Targeneu i Multirisc, podran gaudir dels beneficis d’aquest conveni de col·laboració amb la marca.

La FCEH ha signat un conveni de col·laboració amb Laboratorios Pirinherbsan, una empresa de productes naturals destinats al manteniment de la salut, per tal que la família federativa pugui gaudir dels seus productes amb avantatges i descomptes. Per la firma d’aquest conveni, els federats de la FCEH amb possessió de llicència federativa o llicència de lleure, Targeneu i Multirisc, podran beneficiar-se d’un 15% de descompte directe en tota la gama de productes Pirinherbsan i de la possibilitat de participació en cursos i tallers gratuïts organitzats per la marca.

Tant la FCEH com Laboratios Pirinherbsan aporten sinergies mútues i estan interessades en treballar conjuntament fent difusió recíproca de les activitats que ambdues entitats desenvolupen. Aquest nou acord suposa un pas més en el desig de la FCEH per augmentar les ofertes al seus federats en el camp de la salut. Cal recordar que la FCEH ha establert més acords amb altres empreses i federacions amb l’objectiu de donar un millor servei al tots els federats i que es poden consultar a la web.

Enllaços relacionats
Acord amb Laboratorios Pirinherbsan
Altres acords de col·laboració de la FCEH