La FCEH signa un conveni de col·laboració amb l’empresa SnowWorld

La FCEH considera el projecte una oportunitat per a impulsar els esports d’hivern i té plena confiança que aquest ajudarà a crear una cultura de neu i gel professional a la ciutat.  

El President de la FCEH, Oscar Cruz i el Director executiu de l’empresa holandesa SnowWorld, Koos Hendriks, han signat aquest matí a les instal·lacions de la FCEH, un conveni de col·laboració a través del qual la FCEH mostra el seu suport al projecte d’equipament esportiu que l’empresa vol construir a la Zona Franca i que inclou, entre d’altres, dues pistes d’esquí indoor, dues pistes de gel i una de cúrling. Així doncs, mitjançant la signatura d’aquest conveni amb Snowworld, la FCEH donarà suport a la proposta de l’empresa de construir a Barcelona aquest complex d’esports d’hivern. L’acte de signatura del conveni ha contat també amb l’assistència de l’arquitecte responsable del projecte, Sander Cornelius Laudy, el seu consultor econòmic Sven Kallen, i la Vicepresidenta de gel de la FCEH, Miren Uriarte.

Promoure la pràctica dels esports de neu i gel 

SnowWorld ha estat treballant conjuntament amb FCEH per tal de definir l’extensió d’aquest projecte que, segons la FCEH, es presenta com un repte per a la democratització dels esports de neu i gel a Barcelona. El President de la FCEH ha deixat constància que ‘l’objectiu d’aquesta signatura és impulsar i promoure la pràctica dels esports d’hivern a la ciutat de Barcelona’. A més, amb la formalització de l’acord amb l’empresa holandesa, la FCEH té la intenció de triar SnowWorld Barcelona com a centre d’alt rendiment i capacitació per als esportistes que requereixin un entrenament intensiu durant tots els dies de l’any. 

Cruz ha manifestat que ‘el conveni posiciona a la FCEH com a interessada en aquesta instal·lació ja que la considerem molt positiva tant per a l’esport com per a la ciutat’. Després de la signatura del conveni, el President de la FCEH i el Director d’Snowworld han atès als mitjans de comunicació que han acudit a la convocatòria de premsa.