La FCEH torna a sortejar cinc forfets dobles de les estacions de FGC

Després de l’èxit del primer sorteig que es va celebrar fa unes setmanes, les assegurances de la FCEH torna a organitzar un concurs de cinc forfets dobles per esquiar a qualsevol de les cinc estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): La Molina, Port Ainé, Núria, Espot i Vallter 2.000.

Per participar-hi només s’ha d’omplir el formulari que trobareu a la pàgina de les assegurances de la FCEH. El concurs, que s’allargarà fins el dia 18 de febrer, hi poden participar tots els majors de 18 anys que vulguin gaudir de la neu del Pirineu català.

Des de fa anys, la FCEH ofereix assegurances de lleure per garantir la seguretat dels amants de la neu i la muntanya. Una bona opció per als incondicionals dels esports d’hivern es la Targeneu, una assegurança d’àmbit mundial, amb rescat, primera assistència y que, a més, és l’única que cobreix incidències per la realització de fora pistes dins de les instal·lacions de l’estació d’esquí.

Per tots aquells que els agrada practicar esports ‘outdoor’, tant a l’estiu com a l’hivern, la millor alternativa es la Multirisc, una assegurança multiesportiva amb cobertura mundial i seguiment de la lesió per menys de 10 euros al mes.