La FCEH traslladarà la seu a la Casa de l’Esport de Barcelona

El president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Sr. Oscar Cruz, i el secretari general de l’Esport, Sr. Ivan Tibau, han signat el conveni d’ocupació d’un local a la Casa de l’Esport. 

A partir del proper dimarts 16 de juny la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) traslladarà la seva seu a la Casa de l’Esport, a la Rambla Guipúscoa de Barcelona 23-25, l’edifici on ja tenen un espai una trentena de federacions i entitats catalanes, juntament amb la Representació Territorial de l’Esport a Barcelona, en virtut del conveni signat amb la Secretaria General de l’Esport, propietària d’alguns dels locals de l’edifici. 

La FCEH, que actualment té la seva seu a l’Hospitalet de Llobregat, s’establirà en un espai de 93,90 metres quadrats, i, tal com fan les altres federacions, podrà disposar de l’ús de les sales de junta i l’aula per fer les reunions i altres activitats de formació.

La presència de la FCEH a la Casa de l’Esport li permetrà continuar desenvolupant la seva activitat de promoció i competició al voltant dels esports d’hivern.